BİR ÖNEMLİ PROJE: GigTricks

Image result for GIGTRICKS steemit

GigTricks, müşterilere ve serbest çalışanlara güven ve güvenilirlik sağlayan bir blockchain tabanlı ekosistem platformudur. Ve böylece şeffaflık en uygun seviyeye geliyor. Bu seviyenin yardımıyla güvenilir bir iş ilişkisi kurulabilir. GigTricks'in temel amacı, milyonlarca topluluğun güvenebileceği dünyanın ilk 360 derece serbestlik ve ekosistemini yaratmak. Şeffaflığı nedeniyle ekosistemde hiçbir şey yapılamaz.

Screenshot_32.jpg 

GigTricks platformu, yetenekli bireylere çok fazla fırsat yaratarak yardım etmeyi amaçlıyor. Aslında GigTricks tarafından sunulan sistem çok değerlidir ki, freelancing yeni bir bakış açısıyla indirilebilir.
Kısa vadede, GigTricks şirketi (hisse senetleri ile sınırlıdır ve şirketler 2014 Yasası uyarınca Gibraltaar dahil edilen özel bir şirket) kabiliyeti de fütüristik olacak şimdiki freelance platformların tamamen yükseltilmiş sürümünü oluşturmak istiyor çeşitli fırsatlar sunar, riskleri en aza indirir ve ilgili tüm paydaşlar için kazanan bir senaryo yaratır.

GigTricks ekosistem mimarisi, esnekliğini sağlamak için yüksek oranda ölçeklenebilir olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, serbest çalışanların ürünlerini çevrimiçi veya çevrimdışı olarak ekosistemin bir parçası olarak satabilecekleri anlamına gelir. Örneğin, bir dijital pazarlamacı, çevrimiçi veya çevrimdışı (yani, kişisel olarak) GigTricks platformunda bir kurs veya hizmet geliştirebilir. çevirmen sonra GigBit belirteci (GBTC) olarak adlandırılan GigTricks kripto belirteçleri ile ödeme alabilmektedir. Sosyal GigTricks platformu kullanıcıların basitçe yayın ve / veya sosyal içeriği görüntüleyerek GigBit belirteçleri kazanmak için olanak sağlamayı amaçlamaktadır.

GigBit Bildirimi (GBTC), ER20 formatına dayanır ve Ethereum ağında çalışır. Ethereum'a dayalı kartlar, 0,0001 $ gibi küçük miktarların üzerinde düzenli ödemeler için iyi bir çözümdür. GigTick, mikro ödeme için GigBit kredisini daha verimli kullanacak. Gigbit kredisi işlemden geçirilemez. Platform tarafından serbest bırakılacak ve sadece gigBit kartlarına dönüştürülebilir. Gigbit kredisi, bir kullanıcıdan platformun dışındaki başka bir yetkiliye gönderilemez.

 Image result for GIGTRICKS steemit  
 GigTricks Jetonu Satış Detayları:
Özel Satış: 25 Mayıs 2018'de Tamamlandı
Ön Satış: 1 Temmuz 2018'de başlıyor 30 Temmuz 2018'de sona eriyor
Ana Satış: 1 Eylül 2018'de başlıyor 30 Eylül 2018


Image result for GIGTRICKS steemit

YOL HARİTASI

Image result for GIGTRICKS steemit

GIGTRICKS HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ZİYARET EDİN:

Ön Satış için beyaz listeye buradan ulaşın: http://join.gigtricks.io/presale

GigTricks Bağlantıları

Gönderen: vitsexy

ETH: 0x41A2aF6c53d03C78722cFc4536E65559D977f90d

Komentar

Postingan populer dari blog ini

BOOSTEREOID — The Best Cloud Computer

Ellcrys - Buat Aplikasi Kontrak Cerdas yang Cepat, Terukur & Aman pada Teknologi yang Ada.

BAANX - La révolution de Cryptobank