OmniTude - E-ticaret'in Yeni Nesli

Image result for omnitude steemit

Omnitude nedir?
Omnitude, blockchain teknolojileri ve eTicaret platformları ve kurumsal sistemler arasındaki bağlantıyı devrimcileştiren öncü bir projedir.

Omnitude platformu, blockchain teknolojisinin mevcut sistemlere basit entegrasyonunu sağlayarak ve bunları yaparken yeteneklerini dönüştürerek, middleware olarak hareket edecektir.

İki aşamada yapılacaktır:

Faz 1
Omnitude'un ilk aşaması Omnitude platformunu piyasaya sürecek, bu sayısız teknoloji ve platform arasındaki bağlantıyı sağlayacak ve blok zincir teknolojisinden hızlı ve verimli bir şekilde yararlanabilmelerini sağlayacak.

Faz 2
İkinci aşamada, hem topluluk hem de Omnitude ekibi, özel kullanım durumlarını çözmek için Omnitude uygulamalarını oluşturacaktır. Kullanım durumları bölümünde ayrıntılı olarak açıklanan lansman için tasarlanmış birkaç Omnitude Uygulaması var.
Omnitude teknolojisi, çok çeşitli farklı uygulamaların oluşturulmasını ve ekibin kendi kendini inşa etmesini sağlarken, açık belgeleri, örnek kodu ve desteği ile topluluğun kendi geliştirmesini destekleyecektir.

OmniTude'un çekirdek gelenekleri arasında:

Blockchain teknolojisinin hızlı dağıtımı: Omnitude platformu, blockchain teknolojisinin mevcut sistemlere basit entegrasyonunu sağlayarak ve bunu yaparken de yeteneklerini dönüştürerek, middleware işlevi görecektir.

Hyperledger: Linux Vakfı tarafından barındırılan açık kaynak, küresel ve işbirlikçi proje olan Hyperledger'ın üzerine inşa edilecek. Hyperledger, işten-tüketiciye ve işten-işe yapılan işlemlere izin veren izin verilen bir blockchain protokolüdür.

Kimlik ve denetlenebilirlik: Omnitude Foundation, kullanıcı OID'lerini yönetecek ve ağdaki tüm katılımcıların kimliğini doğrulayacaktır. Belirli ağ operasyonlarının yetkilendirilmesi yoluyla daha fazla izin katmanı sağlamak için erişim kontrol listelerini kullanmak mümkün olacaktır. Örneğin, belirli bir kullanıcı kimliğinin akıllı bir sözleşme başvurusu yapmasına izin verilebilir, ancak yeni bir akıllı sözleşmeyi dağıtmaktan engellenebilir.

Özel işlemler ve gizli sözleşmeler: Verimlilik, yalnızca paydaşların şifrelerini çözebilmeleri ve yürütebilmeleri için işlemleri şifreleyerek kimlik, işlem kalıpları ve gizli kişilerin iletişimini izinsiz üçüncü taraflardan gizleyecektir. Böylelikle, Omnitude, aynı izinli ağ üzerinde var olan ticari çıkarların (veya özel, gizli işlemler gerektiren katılımcıların) bulunmasına izin verecektir.

Omnitude & Community Uygulamaları: Omnitude teknolojisi, çok çeşitli farklı uygulamaların oluşturulmasını sağlayacaktır. Omnitude ekibi, açık dokümantasyon, örnek kod ve destek yoluyla topluluğun kendi geliştirmelerini desteklerken kendi yapısını kuracaktır.

Kendi uygulamalarımız aracılığıyla Sorunları Çözme: Omnitude teknolojisinin çözeceği eTicaret içindeki bazı özel konular şunlardır: a) Çevrimiçi ödeme sahtekarlığı (Kartın üçte ikisi (CNP) işlemleri hileli); b) Tedarik zincirindeki Taklit ve Korsan Mallar (perakendecilerin% 86'sı satışlarının phoney malları tarafından zarar gördüğünü belirtmektedir); c) Kimlik onayı (farklı perakendeciler arasında aynı bilgiyi sağlayan çoklu girişler); d) İşlem ücretleri (işlem başına yaklaşık% 2.9, ağ geçidi sağlayıcıları için ücretler üzerinden harcanmaktadır).

Blockchain teknolojisinin faydaları

Blockchain teknolojisi, hayatımızın birçok alanında yeni koruma ve şeffaflık dönemleri sunar. Her yeni blok zinciri projesi piyasaya sürüldüğünde, tüketiciler işletmelerin seçebileceği şeffaflık seviyesinin giderek daha fazla farkına varıyorlar.

Bu, ayrıntılı ayrıntılar, veriler, işlemler ve onların adına işlenmekte olanlara erişim için tüketiciden daha fazla talep doğuracaktır. Blockchain teknolojisini benimsemeyen şirketler, tüketici tercihine bağlı olarak zaten rekabetçi bir pazarda geride kalacaktır.

Linux Vakfı tarafından barındırılan açık kaynak, küresel, işbirliği projesi Hyperledger üzerinde oluşturulacak. Hyperledger, ticari-tüketiciye ve iş dünyasında işlemlere olanak veren izin verilen bir blockchain protokolüdür.

Hyperledger mimarisi, On Country ekosisteminin oluşturulduğu çekirdek engelleme hizmetleri sağlar. Ekosistem bütünlüğü, yukarıda belirtilenler (tüccarlar, müşteriler, tedarikçiler, kuryeler ve bağlı kuruluşlar / yönlendirenler) gibi çeşitli kuruluşlardan oluşacaktır.

Ekosistem kaynaklarına erişen taraflar arasındaki orijinal çözüm yöntemi: a) Tüccarlar, diğer ekosistem katılımcılarına, Tedarik Zinciri Kanıtlanmışlığı, Şeffaflık Döngüsü İletim Verileri, Tek Kimlik, Tek İtibar ve Etkileşim Kanıtları için Omnitude kebir çözümlerini kullanmaları için ECOM'a ödeme yapacak; b) Müşteriler, ECOM, kripto ve fiat para birimleri kullanan satıcılara ödeme yapacaklardır.

Ekosistem katılımcılarının ekosistemleri çalıştırması ve güvence altına alması için teşvikler: Omnite’ın capchut’ının yorulmadan gelen tutarlılığı, Omnitude Core istemci uygulamasını çalıştıran düğümleri doğrulayan dağıtılmış eşler arası ağ tarafından garanti edilecektir. Bizans Eylem Delegasyonu (DPBFT) algoritmasının sınırlandırılması için, düğümlerin onaylanması, ECOM blok ödülünü dağıtacaktır.

Omnitude'un uzun vadeli gelişimi için fon yaratma araçları:
a) Kitle fonlaması yöntemi ile Omnitude Vakfı, erken dönem ECOM yayıncılığı ve Birliğin ekosisteminin geliştirilmesi ve başlatılması için fonlar sağlamıştır; b) Kitle fonlaması sırasında çıkarılan ECOM sikkeleri, ekosistemini önyükleyen ilk şamandıra olacaktır.

Omnitude Ekosisteminde ECOM belirteci

Omnilayer platformunda Omnitude ile bir ECOM jetonu başlatılacak. Satıcılar, müşteriler ve tedarikçiler, ECOM'un Omnitude ekosistemine katılmasını gerektirecek.

Taraflar arasında ekosistem kaynaklarına erişim için yerel bir çözüm yöntemi: Tüccarlar, ECOM'ta diğer ekosistem katılımcılarına, Tedarik Zinciri Kanıtlaması, Teslimat Döngüsü Saydamlık Verileri, Tek Kimlik, Tek İtibar ve Kanıt Etkileşim. Müşteriler, ECOM, kripto para birimlerini ve fiat'ı kullanarak satıcılara ödeme yapacaklardır.

Ekosistem katılımcılarının ekosistemi çalıştırması ve güvence altına alması için bir teşvik: Omnitude’un değişmez blok zincirinin tutarlılığı, Omnitude Core istemci uygulamasını çalıştıran dağıtık, eşler arası bir doğrulama ağları ağı tarafından garanti edilecektir. Omnitude’un Yetkilendirilmiş Uygulamalı Bizans Hata Toleransı (DPBFT) konsensüs algoritmasını uygulamak için, doğrulama düğümleri, ECOM blok ödüllerinde paylaşacak.

Omnitude'un uzun vadeli gelişimi için fon sağlama aracı: Kitle fonlaması yoluyla, Omnitude Vakfı, ECOM'un ilk yayınlanması için ve Omnitude ekosisteminin geliştirilmesi ve piyasaya sürülmesi için kaynak yaratmaktadır. Kitle fonlaması sırasında yayınlanan ECOM sikkeleri ekosistemi önyüklemek için ilk float. Herhangi bir parti Omnitude ekosistemine katılıp ECOM kazanabilir. Ayrıca, ECOM'un listelendiği borsalarda, fiat para birimleri veya diğer kripto paralar karşılığında ECOM satın alınabilecektir.

Önerilen Token Satış Yapısı

Ticker: ECOM
Jetonlar: 100M (Takım ve Danışmanlar =% 12, Omnitude Vakfı =% 33, Ön Satış Yatırımcıları =% 5, Ana Satış Yatırımcıları =% 50)
Enflasyon: Yoktur (başka bir bağış yapılmamıştır)
Özel satış öncesi maliyet: 0,40 USD / ECOM
Özel ön satış başlığı: 5 milyon ECOM (2 milyon USD)
Token Satış maliyeti: 0,46 USD / ECOM
Token Satış sert kapak: 50 milyon ECOM (23 milyon USD)
Toplam satış sınırı: 55 milyon ECOM (~ 25 milyon USD)

Jeton satışı, KYC ile ön kayıt ve kişi başına 50.000 ABD Doları limit gerektirecektir (son başlık hala kesinleştirilmiştir).
1. turun ardından, satılmayan jetonlar, satılıncaya kadar 50 bin dolar değerinde ECOM satın alabilen her bireye kayıtlı olan herkes için kullanılabilir hale getirilecektir.
Bu, hala satılmadığı takdirde jeton satışının sona ereceği 5. tur kadar tekrarlanacaktır. Token Satış fonlama sınırına ulaşılamaması durumunda, kalan tüm semboller yanacaktır.


YOL HARİTASI

Image result for omnitude steemit 

Daha fazla öğrenmek için:

Web sitesi: https://omnitude.tech

ANN iş parçacığı: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2683959.0

Teknik İnceleme \ Techpaper: https://files.acrobat.com/a/preview/75fe0af9-d98b-4002-863c-138b43a131ef

Takım: https://omnitude.tech/team.html

Topluluğa katılmak için:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/11320641/

Telgraf: https://t.me/joinchat/GvyX0g8PC7_JsyUu0fruUw

Twitter: https://twitter.com/Omnitudeorg

Facebook: https://www.facebook.com/Omnitude.tech

Reddit: https://www.reddit.com/r/Omnitude/

Orta: https://medium.com/@Omnitude

Gönderen: vitsexy

ETH: 0x41A2aF6c53d03C78722cFc4536E65559D977f90d

Komentar

Postingan populer dari blog ini

BOOSTEREOID — The Best Cloud Computer

Ellcrys - Buat Aplikasi Kontrak Cerdas yang Cepat, Terukur & Aman pada Teknologi yang Ada.

BAANX - La révolution de Cryptobank