În primul rând Stadiul CRYPTO de Cruce în IN SINGAPORE | VGVX




În primul rând, stadiul CRYPTO încrucișat în SINGAPORE

Luați parte și luați-vă

20% recompensă

Avantajele tokenului CGCX

Participați la schimbul de mărfuri CGCX și obțineți rabaturi


 CGCX Tokens poate fi utilizat pentru a plăti comisioanele pentru schimburile efectuate în comerț și pentru a obține rabaturile până la jumătate pe cheltuiala de schimb. Această reducere nu este accesibilă altora, care plătesc banii cu diferite standarde monetare.
Metoda dvs. favorizată de rambursare cu furnizori
Clientul poate primi diferite elemente și administrații de la complicii expeditorului la o rată de reducere semnificativă în timp ce plătește cu CGCX Token. Furnizorii ar aduce o scădere a cheltuielilor de schimb atunci când recunosc tokenurile CGCX ca metodă de rate.
Participați la votul ICO în CGCX ICO Stage
Clienții din stadiul CGCX pot vota în favoarea difuzării diferitelor jetoane utilizând jetoanele lor CGCX. Intenționăm să folosim jumătate din tocurile primite în taxa de vot pentru cheltuielile de protecție pentru a asambla facilități de protecție împotriva atacurilor digitale.

UTILIZAREA IN CGCX Stadiul Brilliant CONTRACT
Stadiul nostru include contracte savvy, inclusiv schimburi de date și diverse asistență într-un mod programat, sigur și simplu. CGCX oferă avantaje clienților oferindu-le utilitatea de a plăti taxelor bazate pe valori, făcând escrow și decontări pentru Contracte salvate.

CGCX Jumătate și jumătate


  

Calfin Worldwide Crypto Trade - CGCX, oferă un avantaj, o etapă foarte complexă de încrucișare. CGCX se separă în lumea blocurilor, oferind patru etape de investiții într-una pentru a oferi clienților săi un sortiment larg de administrații.

Ciprul Comerț pentru Toți

Clienții tipici

Pentru utilizabilitate, clienții care beneficiază de servicii rapide sau pentru prima dată au opțiunea de a cumpăra sau de a oferi măsuri prestabilite de numerar computerizat sau alternativă la cumpărare sau ofertă la orice sumă personalizată pe care o aleg. Sumele pieselor vă oferă un punct de referință natural și eficientizarea procesului de achiziție / ofertă. Se acordă taxe, limite, aranjarea sinopțiului și date relevante de piață pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și stabili schimburile.

brokeri

UI cu interfață cu amănuntul conține aspecte practice identice, precum și dispozitive dezvoltate în continuare (de exemplu, grafice) și tablouri de bord îmbunătățite pentru a fi mai conectați cu comercianții de zi cu zi și clienții finali.

Clienți INSTITUȚIONALI

IO-ul instituțional este destinat comercianților cu experiență și în plus. Acesta include un pas de schimb verticale cu capacități de schimb de clicuri și, în plus, o revizuire fundamentală a tipurilor de aranjamente. Acest interfață utilizator este raționalizat pentru schimbul de minute și oferă clienților finali un aranjament viu de informații despre piața live.
 
Disponibil pe iOS și Android

 
 
IO-ul instituțional este destinat comercianților cu experiență și în plus. Acesta include un pas vertical schimb cu capacități clic pentru schimb și în plus rafinat, comentarii fundație aranja tipuri. Această interfață de utilizare este optimizată pentru minute la minut schimb și furnizează clienților finali cu un aranjament puternic de informații de piață vii.Disponibil pe iOS și Android
Schimbați ușor
CRYPTO - CRYPTO
CGCX Clienții pot schimba semnificative forme digitale de bani, cum ar fi Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (CCB), litecoin (LTC) și NEO împotriva fiecare diferite forme criptografice de bani și CGCX Jetoane (CGX ). Combinele suplimentare ar fi necesare, în lumina grupului de intrigi.
CRYPTO - FIAT
clienții CGCX ar avea capacitatea de a achiziționa semnificative forme digitale de bani, cum ar fi Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (CCB), litecoin (LTC) și NEO împotriva calm fiat numerar. UI este de bază și este foarte ușor de înțeles; schimbul de forme criptografice de bani nu poate fi semnificativ mai ușor!
Sursă de la: https://www.cgcx.io/
https://www.cgcx.io/wp-content/uploads/2018/04/23-april-2018-CGCX-Lightpaper-new.pdf

Autor de: vitsexy

ETH: 0x41A2aF6c53d03C78722cFc4536E65559D977f90d

Komentar

Postingan populer dari blog ini

BOOSTEREOID — The Best Cloud Computer

Ellcrys - Buat Aplikasi Kontrak Cerdas yang Cepat, Terukur & Aman pada Teknologi yang Ada.

BAANX - La révolution de Cryptobank