NTOK - TUTOR NINJA TOKEN

De Ninja Token Tutor («NTOK») is een gedecentraliseerd netwerksysteem over de hele wereld om door te gaan met trainen zodat gidsen en substituten zich via het online platform kunnen aansluiten, met het oog op een blockchain.


Image result for ntok bounty ico

De onderwijsmarkt gaat van offline naar online. Van tutoring, een van de grootste segmenten van de markt, wordt voorspeld dat het in 2022 US $ 227 miljard zal bereiken. Momenteel is online tutoring goed voor slechts 3-5% van de tutoringmarkt, maar er wordt verwacht dat het snel groeit en mainstream wordt in zijn veld. taalstudies, voorschoolse voorbereiding, aanvullende instructie voor K-12 studenten, voortgezette beroepsopleiding.

Afstandsonderwijs met docenten wordt naar verwachting een methode van lesgeven en leren over onderwerpen en onderwerpen. School- en universiteitsstudenten, volwassenen en ouders zullen afstandsonderwijs met docenten kiezen als een manier om nieuwe kennis of waardevolle culturele ervaring op te doen, zich voor te bereiden op examens, professionele vaardigheden te verbeteren of gewoon leren plezier te hebben. In de komende paar jaar wordt verwacht dat meer dan 70% van de lesmarkten online is, waardoor een dynamische markt ontstaat die meer dan $ 150 miljard kan bedragen.




De huidige mentoringmarkt vereist vooruitgang als:

De meeste cursussen worden beslist en technici moeten investeren in rendabele energievervoer;
Bemiddelaars (business schools en studie focus) nemen grote brokken;
Sommige handleidingen die Scheiding op afstand leren, wat niet geschikt is voor instructieve doeleinden;

Het is moeilijk om de trainer te begrijpen om speciale hulp te bieden aan een enkel leerdoel;
Kennis van het selecteren van instructeurs op basis van twijfelachtige analyse en een aantal valse tijd.

De NTOK-fase is verloren gegaan om alle problemen aan te pakken door een internetcoachingsomgeving te bouwen vanwege blockchain-innovatie. De belangrijkste leden van NTOK zijn mentoren en substituten. Verschillende leden zijn onder meer leerzame stoffen en leveranciers van gadgets die geïnteresseerd zijn om de aandacht van NTOK-mensen over hun goederen te trekken. Het NTAK-podium bevindt zich op lange afstandsdialecten, andere prominente onderwerpen en punten, voorschoolse training, aanvullende handleidingen voor K-12-technici en aanvullende codeer- en blokkeercursussen. NTOK maakt het toepasbaar op mentoren die veel gezag hebben over verschillende onderwerpen om zich aan te sluiten bij het podium. Na het voltooien van de online leervoortgang, kunnen substituten gaan werken met een alternatieve mentor over een soortgelijk onderwerp,

Het open idee van de fase houdt in dat het netwerksysteem het vermogen heeft om snel te groeien. In NTOK kan elke vervanger een coach vinden en elke mentor kan een vervanger vinden. Helemaal niet zoals andere "makelaars" -modellen om vervalsers en handleidingen te verenigen, neemt NTOK een onbeduidende contactcommissie op zich: het creëert entiteiten voor administratieve kosten en trekt meer belang aan fouten in netwerksystemen ,

Leerplatform

Het NTOK-leerplatform biedt de volgende functionaliteit: zoeken, zelfstudie selecteren en beoordelen, online planning, betalingen, virtuele lessen, interactieve tests, gelicentieerde inhoud, videolessen. Ons technische platform is gebaseerd op ReactJS, Golang en de OpenTok-audio / videostreamingservice (terwijl in de toekomst audio en video worden gestreamd met Dapp blockover-oplossing)

 

Blok keten

De tutor wordt rechtstreeks aan de NTOK-tokens betaald door studenten via de Ethereum-blockchain (ERC20-standaard). Om een betere ervaring te krijgen, zal fiat valuta tegen token uitwisselingsmogelijkheden in het systeem worden geïntegreerd.

Beoordelingssystemen en beoordelingen voor docenten, videolessen en educatieve inhoud zijn gebaseerd op het slimme contract van Ethereum. Studenten kunnen de tutor alleen beoordelen nadat de les is betaald. Videolessen en educatieve inhoud worden beoordeeld na betaling (voor betaalde inhoud). Beoordelingen zijn gebaseerd op beoordelingen op basis van blockchain en het is onwaarschijnlijk dat deze worden gewijzigd en gemanipuleerd.

 

Interessante ICO-punten

Pre-Deal vindt plaats tussen 5 december 2017 en 15 januari 2017. Op NTOK wordt Pre-Deal-token verkocht op voorwaarde: de halve prijs, koop tenminste $ 25.000, 1 NTOK = $ 1,00.
ICO wil plaatsvinden tussen 15 januari 2018 en 15 februari 2018. Token wordt binnen twee weken nadat de ICO is gesloten of eerder wordt verspreid.

De NTOK-tokens worden uitgegeven in het centrum van ICO voor een bedrag van $ 1,00 elk in het midden van de ICO-reeks van zeven dagen. Te midden van de kosten van ICO-tokens groeit NTOK elke week:

Om te beginnen met de week: $ 1,00
Tweede week: $ 1,05
Derde week: $ 1,10
De tijd van deze week: $ 1,15

TEAM NTOK

Leden: Andrew Kravets - CEO, medeoprichter (oa McKinsey, Alfa-Bank)
Max Shekhovtsov - CFO, medeoprichter (Genezis Capital)
Alexey Borisov - CTO
Natalya Asenova - Hoofd verkoop & marketing
Mikael Mnatsakanyan - Hoofd van de IR

Adviseur

Susanna Morgan - Hoogleraar Sociology Academic, writing club coach
Ilia Frankstein - Tetha Crypto, CEO
Mike Raitsyn - ICOBox, medeoprichter en CEO
Alex Filatov - IoD Chartered, Director
Mike Rogalsky - oprichter van Auto.ru (verkocht aan Yandex)
Yura Virovets - oprichter van Headhunter.ru (verkocht aan Mail.ru)
Vitaliy Tatsiy - oprichter van Kinopoisk.ru (verkocht aan Yandex)
Igor Pekshuev - Chrysler Rusland, CFO
Victor Bryzgalov - The Invaders, CEO

Bezoek onze website voor meer onderzoek over Ntok:
 
Sito Web: https://ntok.io/

Witboek: https://ntok.io/NTOK%20White%20Paper.pdf

Telegram: https://t.me/joinchat/G3Iy0EM_oQWRBf9AX7620Q

Twitter: https://twitter.com/ntok_io

Nome utente BTT: vitsexy

ETH: 0x41A2aF6c53d03C78722cFc4536E65559D977f90d

Komentar

Postingan populer dari blog ini

BOOSTEREOID — The Best Cloud Computer

Ellcrys - Buat Aplikasi Kontrak Cerdas yang Cepat, Terukur & Aman pada Teknologi yang Ada.

BAANX - La révolution de Cryptobank